Citytrip Tallinn
Door: Mariska/Maarten
Blijf op de hoogte en volg Mariska en Maarten
02 Januari 2011 | Nederland, Arnhem
Zoals jullie weten hadden wij deze waarbenjij.nu aangemaakt voor de reis naar Nieuw Zeeland/China die we vorige jaar gemaakt hadden.
Maar het is natuurlijk zonde om deze website niet meer te gebruiken, dus vandaar dat we deze website ook willen gebruiken voor CITYTRIPS en andere VAKANTIES, we zullen daar dan een kort verslag over typen over hoe het er geweest is. En misschien wat tips geven voor iemand die er nog naartoe wilt gaan.
Onze volgende Citytrip is: Tallinn (Estland). We vertrekken as. vrijdag 7 januari vanaf Weeze richting het vliegveld van Tallinn. Daar verblijven wij in het hotel: Meriton Old Town. Dit is een oud hotel dat in de stadsmuur van Tallinn gebouwd is. Die zaterdag willen we met de Ferry een overtocht naar Helsinki (Finland) maken. Nou maar hopen dat ik (Maris) geen last krijg van mijn zeeziekte... overtocht duurt ongeveer 2 uur :-(.
Maandag 10 januari vliegen wij in de middag weer terug naar Nederland.
Volgende week zullen we een samenvatting typen over hoe Tallin (& Helsinki) geweest is.
Groetjes Maarten & Maris
04 Januari 2011 - 11:05
Lob:
Veel plezier!! ;-) -
04 Januari 2011 - 12:28
Henk En Iet Vonk:
hoi, hoi,
veel plezier op jullie reis naar het,
ook voor ons, onbekende Estland en Finland.
Natuurlijk blijven we graag op de hoogte.
Veel reisplezier !! -
06 Januari 2011 - 20:25
Nicole:
Have fun! En neem voor die overtocht ff primatour pilletje in, dat helpt echt!